Springzaad.be vzw bouwt verder aan het speelnatuurnetwerk van ontwerpers, aannemers, procesbegeleiders, beheerders… die scholen, ouders, jeugdverenigingen, lokale besturen en terreineigenaars kunnen helpen om superleuke, biodiverse en duurzame speelnatuur te realiseren. Check onze zoekfunctie op www.springzaad.be/wie-kan-helpen

Springzaad wil al deze speelnatuurmakers regelmatig samenbrengen om elkaar te leren kennen, elkaars inspirerende speelnatuurplekken te leren kennen, misschien wel samen te gaan werken, en kennis uit te wisselen. 

Ons 3e uitwisselingsmoment onder speelnatuurmakers ging begin juni niet door, voor heel wat mensen bleek de datum toch moeilijk te liggen. Maar geen nood, we spreken alvast een volgende keer af en zien elkaar graag op zaterdag 23 september in Gent. We trekken deze keer naar stadsschool Het Tandwiel, waar we ontvangen worden op de kleine maar ontzettend sfeervolle groene speelplaats waar kinderen gewoon op school in de pauze kunnen spetteren met water en zand en dammen kunnen bouwen in de speelbeek.

Praktisch: za 23 september ’23 om 9u30 tot 12u30 met aansluitend lunch.

adres: Sint-Bernadettestraat 258 in Gent

Kostprijs: 45 euro incl. koffie en lunch, en een inkijk in deze inspirerende plek en werking van het Bellenbos 

Schrijf nu in via het inschrijfformulier.